GENIETEN VAN DIVERSE SPECIALITEITEN VAN HET HUIS

Over De Zeute Aardbei

Feestelijke gelegenheden of een dagje eropuit

Onze locatie biedt veel verschillende mogelijkheden voor het organiseren van feestjes en vergaderingen. Zoals: feestje (t/m 80 personen), verjaardag, babyborrel, babyshower, vrijgezellen feestje, familiedag, bedrijfsuitje en rondleidingen op ons bedrijf.

Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten in de watten worden gelegd!

Wij hebben alles in huis om er een leuk dagje van te maken! In onze brasserie hebben wij wandelroutes van verschillende afstanden liggen, welke vanuit De Zeute Aardbei beginnen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen. Eveneens beschikken we over een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Neem contact met ons op voor reserveringen of voor meer informatie. Heeft u zelf nog wensen? Deel deze dan met ons, dan denken wij graag met u mee!

Neem contact op

Genieten van onze specialiteiten

Geniet bij onze brasserie van onder anderen:

– Ontbijt/brunch
– High tea, in stijl verzorgd
– Ambachtelijk Italiaans ijs
– Alle zoetigheden met verse aardbeien
– Onze eigen ijskoude aardbeien secco
– Onze hartige kaart
– Onze Flammkuchen
– Biertje van de tap of van onze Strawberry Breeze

Wij reserveren alleen voor ontbijt/brunch, high tea en groepen. Dit kan alleen via de website.

U kunt binnen lekker warm bij de houtkachel genieten. Maar bij goed weer ook zeker buiten op ons terras! Heerlijk na een fietstocht of flinke wandeling of gewoon gezellig met vrienden of familie. Het terras en de brasserie zijn gericht op jong en oud! Zo hebben wij leuke en veilige speelgelegenheden voor de kids! Een kleine speeltuin, een voetbalveld en een zandbak.

Shop onze producten

Ons terras

Op ons terras kan je even tot rust komen tijdens een fietstocht of wandeling. Heerlijk genieten van al het lekkers van De Zeute Aardbei. Proef onze wafel met verse aardbeien of ambachtelijk Italiaans ijs! Daarnaast hebben wij ook zelfgemaakte soepen, een tosti of boerenbrood. Alles staat vermeld op onze kleine kaart en wordt dagvers voor je bereid. Krijg je al een beetje trek? Dan zien wij je straks op ons terras.

Ons terras is zelfs helemaal ingericht voor ouders met kinderen. Die kunnen veilig spelen, terwijl de ouders lekker in de zon zitten op het terras. Of zoek een leuke wandelroute uit om de omgeving te verkennen. Wij hebben verschillende kaarten voor je klaarliggen met verschillende afstanden en indien gewenst in het Duits of Frans. Bovendien kan er achterom geparkeerd worden met de auto en hebben wij een oplaadpunt voor elektrische fietsen!

Onze winkel

Alles van én met aardbeien kunt u kopen in onze winkel! Ons assortiment bestaat o.a. uit:

Verse aardbeien, aardbeien secco, aardbeien-appelsap, aardbeien jam, aardbeien stroop, aardbeien chutney, aardbeien dressing, aardbeien dessertsaus, aardbeien siroop en yoghurt choco aardbeien

Daarnaast verkopen wij ook verse seizoensproducten zoals, asperges, eieren, kersen, pruimen, diverse soorten bessen, appels en peren. Deze verse producten komen allemaal van Limburgse bedrijven uit de omgeving.

Voor een uniek cadeau, voor vrienden, kennissen of familie kunt u bij ons terecht. Wij hebben een groot aanbod aan diverse leuke cadeaupakketten en cadeaubonnen in iedere prijsklasse. Deze kunnen ook op maat gemaakt worden.